"Bulz" dogaresc

de oO_ acnA _Oo in Aperitive / Garnituri, 15 Oct 2012 | 3307 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • malai
  • apa
  • sare grunjoasa
  • branza de oaie
  • branza de burduf
  • smantana
  • carnaciori
  • oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Bulz" dogaresc:

Punem apa la fiert impreuna cu putina sare grunjoasa, cand incepe sa dea in clocot adaugam malaiul si amestecam bine sa nu faca cocoloase. Cat fierbe mamaliga la foc mic radem branza de oaie intr-o farfurie sau castronel, adaugam branza de burduf si smantana.

Cand e gata mamaliga o punem fierbinte peste branzeturile si smantana din farfurie, apoi adaugam carnaciorii si oul prajit

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra ""Bulz" dogaresc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Concurs "Amintiri din copilarie" Mamaliga cu branza si jumari ca la bunica din Salaj