Bulz

de ralu_ca in Aperitive / Garnituri, 14 Apr 2013 | 4199 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • malai 300 g
  • apa, sare
  • 100 g branza oaie
  • 1 carnat casa
  • 250 g kaizer
  • 4 oua
  • putin unt pt uns tava
  • putin ulei pt prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulz:

Mai intai preparam mamaliguta ( apa, sare, malai ) potrivita.

Kaizerul il taiem bucati subtiri, carnatul rondele si le rumenim putin in uleiul incins

Un vas de yena ( eu am folosit cratita dry cooker ) ungem cu putin unt, apoi am pus un strat de mamaliga, branza oaie rasa, kaizer si carnat, mamaliga, kaizer si carnat, am facut niste adancituri ca sa pot aseza cate un ou spart intreg in cele 4 lacasuri, dupa care am ras branza si am introdus la cuptor pana acesta se rumeneste.

TIPS-URI

1

se poate servi cu salata de sfecla

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mamaliga cu brinza