Bulion preparat in casa

de Sidy in Bulion, 24 Aug 2010 | 10895 vizualizari

 

E vremea rosiiloooooooooooooooooor.........

 

INGREDIENTE

  • Rosii bine coapte cite vreti voi...
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulion preparat in casa:

Rosiile se spala se taie feliute si se pun la fiert intr-un castron mare.Se invarte cu lingura de lemn ca sa nu se prinda de fund. Cind s-au zdrobit si sunt fierte rosiile le dam prin masina de stors rosii avind grija ca sunt fierbinti. Sucul obtinut se pune din nou la fiert si se fierbe pina se mai ingroasa putin.

Eu nu mai adaug nici sare nici ulei sau alti conservanti... Bulionul rezultat il bagam in sticle , inchidem bine sticla cu dopul prin insurubare si punem sticlele intr-o cutie captusita cu paturi. Acoperim si deasupra cu patura si lasam sticlele in acest pat cald pina se racesc. Apoi se pun in camara , iar cind veti gusta bulionul veti simti gustul placut al rosiei proaspete...

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulion preparat in casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cum se face sucul de rosii