Bulion din rosii cherry de diverse forme si culori... amalgam

de Constelatialeu in Bulion, 31 Aug 2017 | 5076 vizualizari

 

Anul asta am decis sa fac bulion din rosii cherry,surpriza a fost sa constat ca sunt foarte carnoase, nici nu a trebuit sa le scad foarte mult.

 

INGREDIENTE

  • cca 2 galeti de 5 kg pline cu rosii cherry diverse forme si culori
  • 2 linguri de sare grunjoasa ( sau dupa gust )
  • 2 linguri de zahar ( daca este cazul ) eu am pus
Portii: 11
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulion din rosii cherry de diverse forme si culori... amalgam:

Mai intai le-am cules, sunt asa dragalase de-ti este mai mare dragul sa le culegi, apoi am turnat apa peste ele si le-am spalat. Am montat masina de separat cojile de pulpa. Pentru ca sunt micute nu a fost nevoie sa le mai tai, asa ca m-am apucat sa dau la manivela, adica sa-mi intaresc bicepsi, tricepsii si ce mai incape intr-o mana....:)))))) si dai la manivela, dai pana ce am terminat toate rosioarele, apoi am mai bagat o tura cojile sa scot maxim din ele. Am pus sucul rezultat in tuci , am asezat tuciul pe foc si am lasat sa foarba, am adaugat sare si zahar. Aici fiecare il lasa sa scada cat crede, eu zic ca l-am facut potrivit, nici foarte scazut, dar nici foarte zemos. Dupa ce a fiert l-am pus in sticlute mici ( de suc tedy sau nectar de fructe), le-am acoperit cu o patura si le-am lasat la racit, apoi le depozitam in camara sau beci , fiecare ce are in dotare. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulion din rosii cherry de diverse forme si culori... amalgam" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Panacris 1

01.09.2017, 19:25

elucubratiiculinare 1

02.09.2017, 09:33

foarte bun la iarna

Rocsi 1

02.09.2017, 21:38

La tine au fost mai marisoare rosiile si ai putut sa faci bulion din ele! La noi au fost minuscule rosiile cherry, asa ca doar le-am mancat asa!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Zarzavat