Bulion de legume

de RuxyRux in Supe, 27 Aug 2012 | 4690 vizualizari

 

Bulionul este o zeama foarte concentrata din carne sau legume( in cazul de fata) si este folosita ca baza in diferite preparate culinare.

 

INGREDIENTE

  • 450 gr dovlecei curatati si taiati rondele
  • 450 gr morcovi curatati si taiati bucati sau rondele
  • 450 gr ceapa taiata felii
  • 450 gr praz ( sau ceapa verde) taiate bucati
  • 1 capatana intreaga de usturoi
  • 1 legatura de patrunjel
  • 24 de boabe de piper negru
  • 2 sau 3 foi de dafin
  • 4 l de apa
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulion de legume:

Se pun toate ingredientele in oala de supa si se fierb la foc mic tot in jur de 4 ore. Se strecoara si se tine la rece maxim  5 zile. Sau desigur se poate congela. Se vor obtine 2,5 l de bulion de legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulion de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu brânză - Cea mai rapidă și gustoasă rețetă

ieri la 10:53

Muschiulet de porc la cuptor, cu sos de smantana

de Caty 3

pe 29.10 la 20:42

Prajitura cu mere

de Caty 3

pe 29.10 la 13:55

Pastă de fasole cu avocado - Rețeta simplă de post

pe 29.10 la 13:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]