Bulgarasi cu Miez de lapte

de Ina in Aperitive / Garnituri, 12 Mai 2013 | 5893 vizualizari

 

Combinatia de branza - alune- busuioc e ... waw! :D

 

INGREDIENTE

  • 2 rondele Miez de lapte de la Delaco
  • 100 g branza se vaci
  • 50 g smantana grasa
  • o mana de alune ( de preferat nesarate )
  • un fir de ceapa verde
  • busuioc maruntit
  • marar verde maruntit
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulgarasi cu Miez de lapte:

Punem ingredientele intr-un bol si amestecam totul cu un blender , maruntind astfel si alunele . Tinem compozitia obtinuta la rece, pentru cel putin o ora ,  pentru a se intrepatrunde aromele si a deveni mai ferma.

Modelam bilute de branza peste care presaram busuioc maruntit si marar verde , tocat. 

Servim crema ca atare,  sau intinsa pe felii de paine usor prajita.  

Sa aveti pofta! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulgarasi cu Miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă

pe 06.12 la 09:12

Maioneza de casa - Reteta simpla si rapida

pe 05.12 la 14:38

Negresa de post cu nuci - Reteta simpla si gustoasa

pe 05.12 la 11:01

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]