Eu de obicei fac aceasta reteta cu ce imi ramine prin frigider de aceea nu am o lista exacta cu igrediente . Eu am pus asa :
Cartofii curatati de coaja si taiati cubulete , pusi la fiert, apoi au urmat morcovul , ardeiul si mazarea. Intre timp carnea de pui , am prajit-o in tigaie , pana s-a rumenit , am taiat-o fasii sau cubulete. Intre timp s-au fiert si legumele pe care le-am scos intr-o sita sa se scurga de apa , am adaugat carnea, ceapa verde si doza de porumb. Am amestecat bine totul si am potrivit de sare si piper. Intr-un vas termorezistent uns cu margarina de gatit (sau ulei ) am asezat totul, si am adaugat oul batut cu smantana. Am acoperit totul cu cascaval ras si am dat la cuptor la foc mediu pana s-a rumenit cascavalul.
1
Porumbul si mazarea dau un gust exceptional budincii. Noi am fost fff incantati de aceasta mancare . E foarte foarte buna. Merita incercat !