Budinca de fidea cu branza sarata

de RuxyRux in Paste, 1 Noi 2016 | 6496 vizualizari

 

O bunatate!

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet tagliolini 200 gr. ( Liddl) paste ce seamana cu fideaua
  • 400 gr. branza President ( cea albastra cremoasa)
  • 50 gr. unt
  • 3 linguri smantana
  • 3 linguri pesmet
  • 2 oua
  • o lingurita mustar
  • parmezan 3 linguri
  • pesmet 3 linguri
  • un praf sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de fidea cu branza sarata:

Pastele se fierb in apa putin sarata conform indicatiilor de pe pachet 1 minut. Se scurge apa prin strecuratoare, se pun inapoi in vas si se adauga untul, se amesteca pana ce acesta se topeste, se adauga branza si se omogenizeaza.

Intr-un vas, se pun ouale si smantana, mustarul, se adauga pesmetul si se amesteca bine, apoi se toarna peste paste si se omogenizeaza.

Vasul  de Jena se unge cu unt si se pune compozitia. Deasupra se presara pe rand parmezanul si apoi pesmetul ( cele 3 linguri).

Compozitia se coace 35 sau 40 de minute pana se rumeneste.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de fidea cu branza sarata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ostropel de pui fraged și aromat – secretul gustului perfect

ieri la 12:07

Nuci umplute cu cremă de cacao - Deliciul fraged al copilăriei

ieri la 10:53

Banana bread cu afine si nuci

de oanapl 8

pe 21.12 la 20:13

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]