Budinca de dovleac

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 11 Iul 2011 | 5169 vizualizari

 

Foarte buna, se mananca la foc automat si e usor de facut.

 

INGREDIENTE

  • 500 g dovleac razuit
  • 125 g branza de vaci sau telemea
  • 1 ou
  • 70 g faina
  • 70 ml lapte
  • 30 g unt topit
  • 2 linguri marar tocat 
  • 70 g cascaval razuit
  • 1/4 lingurita nucsoara
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de dovleac:

Se amesteca faina cu laptele, cu oul batut, cu branza, untul topit si mararul. Se condimenteaza cu sare, piper, nucsoara si se adauga dovleacul.

Se toarna compozitia intr-o tava termorezistenta unsa cu unt si se presara deasupra cascavalul razuit.

Se da la cuptorul incins cca 30 de minute la 170 de grade. Se mananca calda sau rece.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de dovleac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

ieri la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

ieri la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

ieri la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]