Budinca de cornuri

de Krystal in Dulciuri, 18 Iun 2015 | 5795 vizualizari

 

Acesta reteta o veti gasi si pe alt site de reteta la care sunt inscrisa.

 

INGREDIENTE

  • 5 cornuri mari sau batoane ( depinde ce gasiti sa cumparati )
  • 500 ml lapte
  • 10- 11 linguri zahar
  • 5 oua
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de cornuri:

Se taie cornurile , se adauga 5-6 linguri zahar si se pune laptele caldpeste si se lasa sa se inglobeze bine in cornuri. Intre timp se separa ouale. Galbenusurile le amestecati spuma cu 4-5 linguri de zahar , apoi albusurile le bateti spuma cu un praf de sare , cat sa se tina pe tel.

Se amesteca cornurile cu galbenusurile  si apoi se amesteca cu albusurile spuma.

Se toarna compozitia intr-un vas de yena cu capac unsa cu putin ulei sa nu swe prinda de vas si se da la cuptorul incins la 180° C pentru 45-50 minute…pana cand vedeti ca a facut o crosta aurie deasupra.

Se lasa sa se raceasca. Cand e rece se poate servi cu siropul vostru preferit  deasupra.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de cornuri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

- Andreea - 1

18.06.2015, 16:42

Interesanta reteta

Rocsi 1

18.06.2015, 20:51

Bun venit la noi!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Clătitele împăratului