Budinca de cartofi cu branza si broccoli

de madi_marin in Mancaruri de legume, 6 Mai 2017 | 7553 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi medii
  • câteva bucheţele de broccoli opărit rapid
  • 3 ouă
  • 150 g brânză telemea sărată
  • 3 roşii uscate în ulei
  • 4 felii de kaizer
  • 1 fir ce ceapă verde
  • 100 g caşcaval
  • piper
  • ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de cartofi cu branza si broccoli:

Cartofii se pun la fiert, în coajă.

Ceapa verde se toacă fin şi se căleşte în puţin ulei, împreună cu kaizerul tăiat fâşii subţiri.

Ouăle se bat cu piper, brânza rasă fin şi aproape tot caşcavalul ras şi el fin.

Cartofii fierţi se pun în apă rece, apoi se scurg, se curăţă de coajă şi se taie felii.

Într-un vas termorezistent uns cu ulei, se pun un straturi alternative de felii de cartofi fierţi, kaizerul călit cu ceapa verde şi ouă bătute cu brânză.

Pe ultimul strat, se pun şi broccoli şi fâşii de roşii uscate şi se presară caşcavalul rămas.

Se dă vasul la cuptor să se gratineze, pentru 15 – 20 de minute, la foc iute.

Poftă buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de cartofi cu branza si broccoli" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute