Budinca de cartofi

de Julie in Mancaruri cu carne, 14 Mai 2010 | 5368 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5-6 cartofi potriviti
  • 200 g sunca de pui
  • 200 g branza de vaci putin sarata
  • 2 oua
  • 100 g smantana
  • marar
  • sare, piper, busuioc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de cartofi:

Cartofii se curata de coaja ,se spala si se taie felii subtiri apoi se pun la fiert in apa cu sare.Ii  fierbem doar pe jumatate , sa nu se sfarame de tot feliile...Dupa care ii scurgem de apa.

Sunca o taiem bucati mici. Mararul il tocam foarte fin. Dam branza pe razatoare.Batem bine ouale cu condimentele dupa gust, adaugam smantana si mararul.

Ungem un vas cu unt si presaram putin pesmet. Asezam jumatate din cantitatea de cartofi, apoi repartizam sunca , jumatate din cantitatea de branza si turnam jumatate din amestecul de oua. Punem deasupra restul cartofilor, restul de branza si de  amestec de oua. Dam budinca la cuptor pentru 20-25 minute.

O servim calda sau rece , cu salata verde, cu acrituri sau stropita cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (14)

Dana Cristea - pusikmea 1

15.05.2010, 08:07

ti-am trimis un mesaj

nadina73 1

15.05.2010, 13:51

super ce bine arata,am vrut sa pun 5 furci dar sa opriti la 4

Julie 1

16.05.2010, 14:03

Ti-am raspuns la mesaj. Nu l-ai primit?
Dar pot sa-ti spun si aici ca stau in micro3!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpă de berbec la tavă