Budinca de cartofi

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 21 Ian 2010 | 21454 vizualizari

COMENTARII (7)

Michelle 1

21.01.2010, 21:27

Teo 1

21.01.2010, 22:13

ingenioasa reteta,economica si bunaaaaa,rau!

madi_marin 1

22.01.2010, 09:02

e foarte simplu de facut si noi am servit-o chiar si ca mic dejun....

PapaBun 1

22.01.2010, 17:10

Un sfat util: oricine poate evita ungerea tavii cu ulei daca foloseste hartia de copt.
In acest fel se evita un surplus de ulei/grasimi care astfel intra direct in vasele de singe.

madi_marin 1

22.01.2010, 17:22

ai dreptate, hartia de copt e sfanta, dar am ramas fara provizii. sunt de acord ca e mult mai sanatos asa....

nadina73 1

20.08.2010, 00:25

5f

ralu_ca 1

17.02.2014, 08:00

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
PaniPuri