Budinca cu dovlecei si branza

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 12 Iul 2013 | 8762 vizualizari

 

O budinca delicioasa cu branza si cascaval Delaco!

 

INGREDIENTE

  • un dovlecel(300-400g)
  • 100 g branza de capra Delaco
  • 100 g cascaval Delaco
  • 3 oua
  • 2 linguri smantana
  • 1/2 legatura patrunjel
  • piper
  • praf de usturoi
  • unt pentru uns vasul
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca cu dovlecei si branza:

   Se unge un vas termorezistent cu unt. Dovlecelul se curata si se feliaza rondele. Intr-un castron se amesteca ouale cu branza, piperul, praful de usturoi si patrunjelul. Se pune un strat de rondele de dovlecel, se toarna compozitia de branza, apoi se pune al doilea strat de dovlecel, deaspura se toarna smantana si se baga la cuptorul incins la 170 de grade C pentru 40-50 de minute. Se scoate din cuptor, se pune cascavalul ras pe razatoarea cu ochiuri mici si se da la cuptor pana cand de rumeneste frumos.

TIPS-URI

1

smantana se poate pune si in compozitia de ou si branza

2

vasul sa fie acoperit cu capac sau folie de aluminiu

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu dovlecei si branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

- Andreea - 1

12.07.2013, 21:12

Foarte buna

Geanina87 1

13.07.2013, 09:47

liana_geicu 1

26.07.2013, 11:45

Atat de bine arata ca aseara am testat si eu reteta, insa nu am pus usturoi si verdeata (nu mai aveam in casa). Este foarte buna, multumesc pentru idee!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute pane