Budinca cu ceva fin pufos si cus-cus

de Constelatialeu in Dulciuri, 20 Dec 2013 | 6290 vizualizari

 

Din categoria ce mai are Cleme prin dulap, sa se faca repede,sa fie si bun .....prin dulap am gasit niste biscuiti caramelizati,niste stafide,cus-cus....si stai sa scriu ce am prestat,ca sa nu uit...

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 100 g cus-cus
  • 140 g ceva fin pufos
  • 50 g stafide
  • 1 plic zahar vanilat
  • 100 g smantana groasa si grasa
  • 150 g zahar
  • 100 g biscuiti caramelizati cu scortisoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca cu ceva fin pufos si cus-cus:

Ouale cu zaharul le frecam bine,adaugam zaharul vanilat,ceva fin,smantana,stafidele si omogenizam totul.Separat sfaramam biscuitii nu foarte marunt.Cus-cus-ul il punem in apa la fiert cca 7 min,il scurgem de apa si il lasam 10 min sa se racoreasca.Biscuitii si cus-cus-ul le omogenizam in compozitia de mai sus....

Folosim o forma de teflon,rotunda cu diametrul de 20 cm,o ungem cu unt si turnam compozitia de mai sus.Dam forma la cuptorul preincalzit e gata cand trece testul scobitorii.Se scoate din forma ,se poate servi cu dulceata,ciocolata topita,frisca,fiecare dupa preferinta.Eu am mancat-o calda,chiar fierbinte,ca asa imi place..

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu ceva fin pufos si cus-cus" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ecler in foitaj