Budinca cu branza de vaci si portocala

de mena29 in Dulciuri, 27 Ian 2014 | 14375 vizualizari

 

Eram pe punctul sa o numesc "budinca bunicii", stie ea Gaby de ce...:)))
Aveam pofta de ceva bun si care sa nu necesite un proces prea lung de pregatire,coacere,etc.M-am uitat in frigider si m-am pus pe treaba.

 

INGREDIENTE

  • 500 g branza proaspata de vaci
  • 400 g iaurt
  • 2 pahare gris
  • 3 oua
  • 1 portocala
  • un praf sare
  • 5 linguri zahar
  • 1 lingura extract de vanilie
  • Zahar pudra vanilat pentru pudrat budinca
  • margarina pentru uns forma
  • 1-2 lingurite pesmet pentru tapetat forma
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca cu branza de vaci si portocala:

Ungem cu margarina un vas de ceramica si-l tapetam cu pesmet.

Incingem cuptorul la 190 grade C.

Radem coaja de la o portocala si ii stoarcem sucul.

Punem toate ingredientele intr-un bol si le amestecam bine.

Initial am vrut sa pun doar un pahar de gris insa am mai adaugat inca unul pentru ca asa mi sa parut mie ca ar fi necesar.

Punem amestecul rezultat in tava pregatita si o dam la cuptor pentru aproximativ 35 minute.Timpul de coacere difera de la aragaz la aragaz.

Pofta buna va doresc!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu branza de vaci si portocala" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

ieri la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca de paste cu branza si prune