Bruschette cu dovlecei

de luminita20_2006 in Aperitive / Garnituri, 24 Iul 2011 | 3736 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pentru 2 persoane
  • 4 felii paine
  • 1 dovlecel
  • 2 oua(eu am pus 1)
  • 100ml lapte
  • busuioc proaspat
  • sare, piper
  • boia
  • ulei de masline
  • unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschette cu dovlecei:

Dovleceii se taie rondele subtiri. Din 2-3 linguri de ulei de masline , busuioc, sare, piper, boia pregatim un sos.
Ouale se bat cu sare si piper, adaugam laptele . Se imoaie fiecare felie in amestecul obtinut si apoi punem feliile de dovlecei. Ungem cu sos de busuioc si punem in tava unsa cu unt. Se daU la cuptor 20 min. la 200 C

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschette cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]