Bruschette cu ardei copti

de lilik in Aperitive / Garnituri, 31 Mai 2011 | 5647 vizualizari

 

mie imi plac tare mult ardeii copti si i-as papa la orice ora,iar aceste bruschette sunt.....SUPER bune...

 

INGREDIENTE

  • 2 ardei grasi drepti
  • 3-4 rosii moi de marime medie
  • 2 catei de usturoi
  • oregano
  • sare
  • ulei de masline
  • 10 felii de franzela taiete de circa 1,5 cm
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschette cu ardei copti:

Punem ardeii la copt pe plita impreuna cu rosiile si ii intoarcem pe toate partile pana sunt moi.

Cand rosiile sunt coapte le punem intr-un prosop,le acoperim si lasam sa se raceasca.acelasi lucru facem cu ardeii.

Cand s-au racit ii curatam de pielita(rosiile si ardeii) si facem ardeii fasiute,iar rosiile le zdrobim cu o furculita,apoi ii amestecam intr-un bol.

Adaugam usturoiul taiat feliute,sare dupa gust,oregano si ulei de masline.

Amestecam si punem in frigider.

Intre timp feliile de paine pe ambele parti,apoi le frecam cu usturoi si punem pe fiecare felie ardei(mai mult sau mai putin depinde cum va place).

Dam la frigider 5-10 minute apoi servim cu oregano presarat deasupra.

 

TIPS-URI

1

in alternativa putem coace ardeii si rosiile in cuptor.

2

daca aveti folositi paine de casa sunt muuult mai gustoase.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschette cu ardei copti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec Pina Colada

de RODIMUR 8

ieri la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana

de Caty 3

ieri la 22:18

Ruladă cu brânză și mărar - Aperitivul gustos și rapid

ieri la 09:29

Cartofi lionezi

de Caty 3

pe 20.08 la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

pe 20.08 la 10:43

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinte ardelenesti, umplute cu cartofi copti si aroma de ceapa