Bruschetta con pomodoro e aglio selvatico

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 9 Mai 2011 | 7276 vizualizari

 

O reteta foarte usor de facut ,care va salveaza cand asteptati musafiri si sunteti in criza de timp...
Cantitatile sunt in functie de cate bruschette vreti sa faceti.

 

INGREDIENTE

  • 1 bagheta
  • ulei de masline
  • rosii
  • usturoi
  • leurda(usturoi salbatic)
  • sare
  • piper
  • parmezan
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschetta con pomodoro e aglio selvatico:

Bagheta se taie felii cam de 1 cm grosime, se unge cu ulei de masline  si se prajeste pe o tava in cuptor, pina se rumeneste putin. Cand este gata rumenita , fiecare felie se freaca cu un catel de usturoi curatat. Rosiile spalate si bine sterse se taie cubulete. Leurda spalata si bine stoarsa se taie marunt si se amesteca cu cubuletele de rosii asezonate.

Pe fiecare felie de bagheta punem cate o lingura de rosii cu leurda , apoi presaram parmezan deasupra. Dam bruschetele la cuptor pentru 2 minute , apoi se pot servi. Sunt delicioase asa calde....

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschetta con pomodoro e aglio selvatico" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bruschete cu rosii si praz