Bruschete cu Ceva Fin cu usturoi

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 15 Sep 2013 | 4188 vizualizari

 

sunt calde, poftiti...

 

INGREDIENTE

  • 9 felii de paine toast
  • 9 lingurite ulei de arahide
  • 1 conserva rosii in bulion (taiate)
  • 1 cutie branza Ceva Fin cu usturoi
  • busuioc uscat
  • rozmarin uscat
  • sare aromata cu verdeata
Portii: 9
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete cu Ceva Fin cu usturoi:

Feliile de paine se pun in tava pe hartie de copt.

Se ung cu cate o lingurita de ulei de arahide.

Dam tava la cuptor pana se rumenesc feliile de paine.

Scoatem tava din cuptor, pe fiecare felie  punem cate o lingura de cubulete de rosii din conserva.

Condimentam cu sare aromata si busuioc uscat.

Golim continutul din cutia de Ceva Fin intr-o punga.

Taiem (foarte fin) punga la un capat si decoram bruschetele cu crema de branza.

Presaram rozmarin uscat si servim.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete cu Ceva Fin cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

ieri la 20:54

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

pe 10.03 la 11:07

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Melci cu sunca si cascaval