Briose-omleta cu cartofi nature

de deyutzky in Aperitive / Garnituri, 28 Ian 2014 | 7397 vizualizari

 

Daca nu aveti idei pentru micul dejun, va recomand aceste briose facute din omleta...sunt delicioase!:D

 

INGREDIENTE

  • Pentru 4 briose:
  • 3 oua
  • 3 linguri de lapte
  • 3 felii de salam uscat (se poate inlocui cu orice va place)
  • ardei capia
  • 2 linguri cascaval afumat ras
  • sare
  • piper
  • 4 bucatele de branza Aperifrais Delaco
  • unt pentru uns formele
  • Cartofi nature:
  • 4 cartofi
  • unt
  • patrunjel verde tocat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose-omleta cu cartofi nature:

Intr-un bol batem ouale cu laptele si sare dupa gust.

Adaugam cascavalul afumat, salamul uscat taiat cubulete, ardeiul capia taiat marunt si piper dupa gust.

Ungem formele de briose cu unt si distribuim cantitatea de ou in mod egal in 4 forme.

Deasupra fiecarei briose punem cate o bucatica de branza si dam tava la cuptor la foc mic pentru aprox 15 minute. Se verifica cu o scobitoare.

Dupa ce sunt gata se servesc alaturi de cartofi nature: se curata cartofii si se spala bine, se taie cuburi si se pun la fiert.

Cand sunt gata se scot cu o paleta si se scurg de apa, apoi se adauga unt si patrunjel tocat.

Va doresc pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose-omleta cu cartofi nature" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
''Briose'' cu carne si legume