Briose zambarete cu visine si stafide

de Constelatialeu in Prajituri, 8 Feb 2013 | 4193 vizualizari

 

Reteta am ''achizitionat-o'' de la Dia.

 

INGREDIENTE

  • 250 g margarina ( era unt in reteta originala)
  • 250 g faina
  • 200 g zahar
  • 4 oua
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 praf de copt
  • coaja de lamaie
  • un praf de sare
  • visine de la congelator
  • stafide
  • ornare
  • serbet de vanilie
  • creioane de ornat de la DR.Oetker
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose zambarete cu visine si stafide:

Untul se amesteca cu zaharul pana devine o spuma, se adauga ouale, unul cate unul, apoi praful de copt, zaharul vanilat, sarea, coaja de lamaie si faina. Se omogenizeaza bine. In forme de silicon se pune cu lingurita jumatate din forma, se pune visina si stafida, apoi se umple forma. Se da la cuptorul preincalzit, la foc moderat.

Se glazureaza cu serbet si se orneaza in functie de inspiratie. Eu le-am facut fete zambitoare pentru ca le servesc niste pici de 9 ani.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose zambarete cu visine si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (12)

alilianaa 1

08.02.2013, 17:52

frumusele. Nu sunt de mancat, nu?!

Constelatialeu 1

08.02.2013, 18:07

Liliana.Nu, doar de uitat la ele

Rocsi 1

08.02.2013, 20:58

Yamiii!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muffins cu gem