Briose din cartofi si branza in crusta de cascaval

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 8 Dec 2016 | 6979 vizualizari

 

O bunatate! Simplu, rapid, delicios!

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi medii
  • 1 lingurita unt
  • 200 gr. branza( telemea cremoasa President am avut eu)
  • 1 ou
  • 3 linguri smantana
  • 1 lingura amidon
  • felii subtiri de cascaval (eu am pus Hochland clasic)
Portii: 9
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose din cartofi si branza in crusta de cascaval:

Cartofii se curata, se taie cuburi si se fierb ca pentru piure, 20 de minute.

Se scurg cand sunt gata,  se amesteca cu branza, oul, smantana, amidonul.

In forma de briosa, se asaza felia de cascaval, se pune o lingura sau doua de compozitie si se inveleste cu o alta felie subtire de cascaval.

Briosele se coc 25 de minute, la 180 de grade C, apoi se pun cu tot cu forma pe un grilaj pentru a se raci.

Briosele se vor scoate din forma, numai dupa ce s-au racit perfect.

TIPS-URI

1

La alegere puteti adauga, somon afumat, cubulete de sunca, bacon feliute, verdeata, masline etc...

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose din cartofi si branza in crusta de cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitive saratele cu sunca