Separam ouale.
Preincalzim cuptorul la 175 grade.
Aeszam formele de briose din silicon tapetate cu hartiute de copt briosele.
Albusurile se bat spuma cu praful de sare si 5 linguri de zahar.
Cand spuma este ferma renuntam la mixer,luam deoparte 2-3 linguri de spuma isr in restul adaugam putin colorant rosu si fulgii de cocos, apoi amestecam usor cu lingura.
Galbenusurile se mixeaza cu zaharul pana isi dubleaza volumul.
Adaugam uleiul in fir subtire, apoi rand pe rand cele 6 linguri de apa minerala.
Incorporam usor faina si cele 2-3 linguri spuma de albusuri.
Punem cate o lingura de compozitie de blat in fiecare forma de briosa, apoi adaugam cate o lingurita de umplutura si acoperim apoi umplutura cu restul compozitiei de blat.
Dam tava la cuptor pentru 30 minute, eu am folosit functia de coacere cu ventilatie.
Scoatem briosele din cuptor, le lasam sa se raceasca apoi le glazuram cu ciocolata topita in 2-3 linguri de lapte si decoram dupa inspiratie cu bombonele colorate si inimioare :x
Pofta buna!