Briose cu salam

de Zambareata in Aperitive / Garnituri, 26 Iun 2013 | 8399 vizualizari

 

Mie cand mi-e foame,atunci am chef sa gatesc,nu conteaza cat de greu sau usor e :)) Bine mai zice motanelul nostru ca atunci cand imi e foame sa imi fac un sendvis ca ori de la foame ori de la altceva mi s-a rasturnat tava cu briose,gata de pus in cuptor=)) Tremuram apoi de nervi si de foame cred=))E bine totusi ca a cazut tava in sus si am salvat compozitia :))o parte din ea:))

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 100 gr branza Feta
  • 200 gr salam
  • 200 ml smantana
  • 100 ml lapte
  • 250 gr faina
  • o lingurita praf de copt


Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu salam:

Amestecam ouale cu branza rasa,adaugam smantana,laptele si salamul taiat cubulete si amestecam bine,adaugam si faina amestecata cu praful de copt si omogenizam bine.Punem compozitia in formele pt briose in care am pus hartiute pt briose,punem 3/4 ca briosele vor creste in cuptor.Adaugam tava in cuptorul preincalzit pana se rumenesc frumos.

Pofta buna!!!

TIPS-URI

1

Inainte de a pune compozitia ungeti hartiutele cu ulei sa nu se lipeasca.

2

Inainte de a pune briosele in cuptor puteti presara si cascaval deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu salam" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

ieri la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]