Briose cu inka si Ceva Fin Delaco

de Angelina_Elena in Prajituri, 10 Sep 2013 | 2885 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 2 cani faina
  • 1 cana zahar
  • 1/2 cana ulei
  • 1/2 cana apa
  • 1 lingura inka (sau cacao)
  • 1 lingurita bicarbonat (sau praf de copt)
  • 1 praf de sare
  • putin otet
  • Umplutura de branza:
  • 1 cutie crema de branza Ceva Fin Delaco (150 g)
  • 1 ou
  • 2 linguri zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu inka si Ceva Fin Delaco:

Prima data ne ocupam de umplutura.

Intr-un bol punem crema de branza, oul, zaharul si mixam bine. Dam apoi la rece pana la pregatirea aluatului pentru briose.

Ouale inpreuna cu zaharul se mixeaza spuma. Adaugam apoi apa si uleiul.

Bicarbonatul il stingem cu putin otet apoi il adaugam peste compozitia precedenta.

Adaugam apoi si faina cernuta.

Intr-un bol punem 4-5 linguri din compozitia alba, adaugam inka si omogenizam.

Ungem 2 tavi de briose si inca 3 forme cu putin ulei.

Turnam compozitia alba in forme, apoi putina compozitie maro si deasupra punem cate 2 lingurite de crema de branza.

Dam tavile si cele 3 forme la cuptorul preincalzit timp de 30 de minute, uitandu-ne din cand in cand pentru a nu se arde.

Se lasa sa se raceasca apoi se pot pudra cu zahar.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Din ingredientele de mai sus am obtinut 15 briose.

2

Cana cu care am masurat este de 200 ml.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu inka si Ceva Fin Delaco" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose din albusuri