Briose cu dulceata de cirese

de alilianaa in Prajituri, 15 Mai 2014 | 2625 vizualizari

 

Un dulce rapid..

 

INGREDIENTE

  • 70 g unt
  • 120 g zahar
  • 3 oua
  • 5 linguri faina
  • 2 g drojdie pulbere
  • esenta de vanilie
  • 12 cirese din dulceata
  • un praf de sare
  • 3 linguri cu apa
  • zahar vanilat pentru pudrat.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu dulceata de cirese:

Ouale se bat intregi cu zaharul si un praf de sare pana cresc ca volum. Sa adauga esenta de vanilie, untul topit si drojdia pulbere. Se omogenizeaza bine toate. Se scot telurile mixerului si adaugam faina lingura cu lingura cu o lingura de lemn, amestecand de jos in sus. La final se adauga apa, se omogenizeaza. Se pune compozitia in formele de briose care au fost tapetate cu hartie.  In fiecare briosa se pune cate o cireasa din dulceata. Se da la cuptor pantru 30 min, la foc mediu.

Se scot din cuptor, se da la rece, se pudreaza cu zahar vanilat. 

TIPS-URI

1

prajitura are o textura densa, buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu dulceata de cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (29)

alilianaa 1

15.05.2014, 20:55

Simona, Rocsi va multumesc

Irina 1

15.05.2014, 21:22

mmm, pufoase, dragalase si dulci!

alilianaa 1

17.05.2014, 10:45

Irina, multumesc..a fost genul de dulce cerut de copii ,, acum"!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose cu mac