Briose cu cocos si ciocolata (2 luni de Bucataras.Ro)

de Dea_Dea in Prajituri, 22 Mai 2013 | 3236 vizualizari

 

Un desert pregatit pentru sotul meu care a venit acasa si pentru faptul ca in 20 mai am implinit 2 luni de BUCATARAS.RO

 

INGREDIENTE

  • BLAT:
  • 2 oua
  • 2 linguri apa
  • un praf de sare
  • 2 linguri zahar
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri nuca de cocos colorata
  • 2 linguri faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 50 gr ciocolata
  • DECOR:
  • 100 ml frisca batuta
  • 50 gr ciocolata topita
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu cocos si ciocolata (2 luni de Bucataras.Ro):

Blat:

Se bat albusurile spuma cu apa si praful de sare. Se adauga zaharul si se mixeaza pana devine ca o bezea.

Se adauga galbenusurile frecate cu ulei , se omogenizeaza, se adauga nuca de cocos, apoi se adauga praful de copt amestecat cu faina.

La final se adauga ciocolata rupta bucati. Se pune in forme si se dau la cuptor in tava pe hartie de copt, la foc potrivit 40 min.

Se scot si se lasa la racit in forme 10 minute, apoi se scot.

Se orneaza cu frisca si ciocolata!

POFTA BUNA!!

TIPS-URI

1

Se poate pune nuca de cocos simpla.

2

Se pot orna cu frisca si nuca de cocos, sau se pot glazura cu ciocolata topita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu cocos si ciocolata (2 luni de Bucataras.Ro)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose cu nuca de cocos si ciocolata (Reteta Video)