Briose cu ciocolata

de Miha in Dulciuri, 14 Mai 2009 | 8237 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 250 g zahar
  • 125 g ciocolata amaruie
  • 125 g faina
  • 1 praf sare
  • scortisoara
  • 100 g ciocolata cu lapte (pentru ornat)
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu ciocolata:

Se rade ciocolata si se amesteca cu jumatate din cantitatea de zahar, sare, scortisoara.

Se separa ouale,iar galbenusurile se bat cu cealalta jumatate din cantitatea de zahar.Se amesteca apoi cu ciocolata.Se bat albusurile spuma si se adauga peste aluat,amestecand usor.Si faina la sfarsit.


Se umplu formele pentru briose si se coc la 160 de grade,timp de jumatate de ora.


Dupa ce s-au racit se ung cu ciocolata topita si se orneaza dupa preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]