Briose cu ciocolata

de Lorra in Prajituri, 29 Oct 2014 | 13380 vizualizari

 

Tare bune si pufoase :)

 

INGREDIENTE

  • 300 gr faina
  • 200 gr zahar pudra
  • 2 oua
  • 100 ml lapte
  • 150 ml ulei
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 plic praf de copt
  • coaja rasa de la o portocala
  • 200 gr bambonele ciocolata
Portii: 24
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu ciocolata:

Se pune faina intr-un bol, se adauga zaharul, praful de copt si zaharul vanilat, se amesteca bine apoi se toarna laptele, ouale si uleiul si se amesteca cu telul pana se incorporeaza totul bine.

Se adauga jumatate din bomboanele de ciocolata si se amesteca usor, apoi se pune cu ajutorul unei linguri compozitia in formele de briose tapetate din timp cu hartie speciala.

Dupa ce s-au umplut formele se presara restul de bomboane pe suprafata brioselor si se dau la cuptorul deja incalzit, pentru 20-25 min. sunt gata cand devin rumene.

TIPS-URI

1

Se presara sau nu zahar pudra peste ele, dupa ce le scoatem din cuptor.

2

Se imbraca cu crema sau frisca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu mere

de oanapl 8

ieri la 20:46

Biscuiți cu migdale - Crocanți și delicioși

pe 04.04 la 11:47

Drob de pui - Rețeta simplă și savuroasă pentru masa de Paște

pe 04.04 la 11:30

Prăjitura cu biscuiți și cremă de vanilie - Deliciu fin și cremos

pe 03.04 la 10:08

Rețeta de cozonac fără frământare - Pufos, dulce și aromat

pe 03.04 la 10:02

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose de post, cu arome de sarbatori