Briose cu "Ceva fin"

de amalia01 in Aperitive / Garnituri, 14 Sep 2013 | 2998 vizualizari

 

Imi place sa ma joc cu aluaturile...desi nu imi place sa la framant!

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat fraged congelat
  • 1 cutie "ceva fin" cremos
  • 100 g cascaval delaco
  • 100 g sunculita
  • 1 ou
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu "Ceva fin":

- lasi aluatul la dezhetat, atat cat sa poti lucra cu el

- dai cascavalul pe razatoarea mare

- tai sunculita cubulete

- bati oul cu sare

- intinzi foaia pe masa si cu un pahar decupezi cercuri

- asezi cercrile de aluat in formele de briose

- ungi aluatul cu crema de branza

- asezi cubulete de sunculita, apoi cascaval si deasupra pui ou batut

- mai asezi o caciulita de crema de branza

- dai la cuptor pentru 20 minute

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu "Ceva fin"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

pe 07.02 la 16:05

Tartă savuroasă cu legume și brânză de capră – Rețetă rapidă și ușoară

pe 07.02 la 10:59

Salată de crudități cu fistic - Gustoasă și hrănitoare

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov - Rețeta rapidă și sănătoasă

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose aperitiv