''Briose'' cu carne si legume

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 3 Apr 2013 | 5575 vizualizari

 

Pentru ca vremea asta mi-a stricat planurile,am ajuns din nou in bucatarie si m-am impiedicat de niste chestii,asa ca le-am facut de petrecanie....

 

INGREDIENTE

  • 240 g carne tocata
  • 240 g legume -morcov,cartof,fasole verde,mazare
  • 2 leg de ceapa verde-10 buc
  • 1/2 legatura marar
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 4 oua
  • 3 linguri faina
  • sare
  • piper
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA ''Briose'' cu carne si legume:

Mai intai punem apa la fiert in care adaugam legumele pret de 10 min sa fiarba,le scoatem si le scurgem de apa.Ceapa,mararul,patrunjelul tocate marunt.Punem carnea intr-un bol,adaugam sare si piper,dupa gust,apoi ceapa,mararul si patrunjelul,omogenizam compozitia.Legumele scurse le punem peste carne,spargem 4 oua si cu 3 linguri de faina si formam o compozitie omogena. Punem compozitia in forme de briosa si dam la cuptor cca 40-45 min.Se pot servi si calde si reci.Sa aveti pofta,daca va trece prin cap sa le pregatiti vreodata !

TIPS-URI

1

in apa in care am fiert legumele am pus o lingurita de delikat

2

eu am uns un pic formele ca sa fiu sigura ca nu se lipeste

Daca ti-a placut reteta noastra "''Briose'' cu carne si legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose aperitiv, cu masline, rosii deshidratate si sparanghel