Umplutura
-pregatim mai intai maiaua
punem intr-un vas putina faina in mijlocul careia facem o adancitura
-in laptele caldut dizolvam zaharul si drojdia,adaugam amestecul in adancitura din faina
amestecam cu putina faina si lasam sa creasca 10-15 min
-adaugam galbenusurile de ou ,aromele si incepem sa framantam aluatul adaugand faina cat sa iasa un aluat potrivit,adaugam uleiul in mai multe reprize si framantam aluatul pana se desprinde de pe maini
-lasam la loc caldut sa creasca pana -si dubleaza volumul
intindem aluatul in foaie de circa 1/2 cm grosime intindem compozitia de branza telemea ( obtinuta prin framantarea branzei si amestecarea acesteia cu albusurile zaharul vanilat,zaharul si aromele),rulam strans si taiem discuri de 2 cm grosime
-asezam in tava de briose cu hartie de copt si lasam la crescut 30 min
-coacem la temperatura potribita pana se rumenesc
-pudram cu zahar pudra si servim