Briose cu branza

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 12 Sep 2013 | 10913 vizualizari

 

Rapide si bune, ca aperitive sau ca gustare! Incecati sa vedeti ce simplu sunt de facut si nu aveti cum sa dati gres cu ele decat daca nu va place branza.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 200 ml iaurt grecesc
  • 200 g faina
  • 150 g branza telemea
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingura oregano
  • un praf de sare
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu branza:

Se bat ouale cu un praf de sare, Se adauga iaurtul si se amesteca bine, apoi faina si praful de copt. La sfarsit se adauga oregano si branza data pe razatoare.

Aluatul rezultat se pune in forme de briose, cam 2 lingurite pline in fiecare, apoi se coc 30 de minute la foc potrivit sau pana se rumenesc.

Se pot servi calde sau reci.

Pofta mare!

TIPS-URI

1

pentru culoare puteti adauga un ardei kapia rosu taiat cubulete calit putin in ulei

2

in loc de iaurt grecesc puteti pune smantana

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (43)

Corinuta 1

13.09.2013, 23:36

multumesc Mire!

anca_rm 1

16.09.2013, 11:42

cred ca sunt delicioase, o sa le incerc

Corinuta 1

16.09.2013, 15:49

Multumesc Anca, au fost foarte consistente!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose aperitiv, cu masline, rosii deshidratate si sparanghel