Brioșe cu arahide și nuci

de Rita Ilies in Prajituri, 22 Ian 2014 | 4101 vizualizari

COMENTARII (31)

Gergiana S 1

22.01.2014, 22:13

Superr

Alexandra Burz 1

22.01.2014, 22:13

si mie imi plac mult briosele...o sa fac in week-end pentru ca am ceva musafiri o preiau si pe asta

Constelatialeu 1

22.01.2014, 22:13

Ce frumoase sunt !

Bya Ralu 1

22.01.2014, 22:16

ce prezentare faina

Bunica 1

22.01.2014, 22:17

MotanLaOale 1

22.01.2014, 22:21

bune bune

T I M E A 1

22.01.2014, 22:22

imi plac mult

Geanina87 1

22.01.2014, 22:23

Rita Ilies 1

22.01.2014, 22:26

Mulțumesc!

simona72 1

22.01.2014, 22:37

Imi plac briosele. Era o vreme cand faceam in fiecare saptamana!

Ina 1

22.01.2014, 22:41

bravo, Rita!

Miha 1

22.01.2014, 23:00

frumos!

Rita Ilies 1

22.01.2014, 23:28

Criss 1

23.01.2014, 06:02

Valclaudia 1

23.01.2014, 06:49

dantes 1

23.01.2014, 07:58

delicioase

Rita Ilies 1

23.01.2014, 08:15

Panacris 1

23.01.2014, 08:16

Mulțumim pentru istoria brioșelor Interesant!

Rita Ilies 1

23.01.2014, 09:32

Hihi. Merci, Cris.

_Alina_ 1

23.01.2014, 09:33

Fur si eu una.

Rita Ilies 1

23.01.2014, 10:23

Cu înredere!

diaconta 1

23.01.2014, 10:35

din astea sa-mi pui la pachet

Pushaa 1

23.01.2014, 11:06

Rita Ilies 1

23.01.2014, 11:13

Dia, s-au ”topit” demult, dar mai fac, și vreau să fac din făină neagră și ulei de șofrănel în loc de unt. ) Îs curioasă să văd ce-o ieși. )

Rocsi 1

23.01.2014, 11:29

Mmm ce as vrea si eu macar doua

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vanilla Cupcakes with Rasberry frosting