Briose aperitiv cu cascaval si chimen

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 27 Oct 2015 | 7219 vizualizari

 

Cele mai minunate briose aperitiv din cate am mancat vreodata! Sa le faceti si voi ca merita din plin!

 

INGREDIENTE

  • 125 gr. unt
  • 130 gr. faina
  • 2 oua si 2 galbenusuri
  • 60 gr cascaval razuit
  • 40 gr parmezan
  • 3 linguri pline de smantana( 20%)
  • 1 lingura de chimen
  • 1 varf de lingurita praf de copt
  • 1 praf bun de sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose aperitiv cu cascaval si chimen:

Untul moale se mixeaza 30 de secunde, atat cat sa devina cremos,  se adauga ouale si galbenusurile, apoi cascavalul razuit, parmezanul, smantana si la sfarsit faina praful de sare, cel de copt si chimenul.

Se ung formele cu unt, se umplu cu aluat si se coc briosele timp de  20 de minute la 200 de grade....o nebunie!

TIPS-URI

1

Daca nu va place chimenul, il puteti inlocui cu rozmarin...sau desigur cu ce va inspira!

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose aperitiv cu cascaval si chimen" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

iry-gabriela 1

13.11.2016, 11:57

Cu siguranta o incerc

RuxyRux 1

13.11.2016, 12:03

Multumesc Mihaela scumpo!

RuxyRux 1

13.11.2016, 12:03

Multumesc Iri!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crenvurşti in aluat de foietaj