"Brioşe" aperitiv

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 29 Noi 2013 | 6294 vizualizari

 

Un aperitiv care arată bine pe un platou cu gustări.Eu intenţionez să le fac şi de sărbători.Le-am denumit aşa deoarece le-am copt în tava de brioşe.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 3 linguri smantana
  • 4 linguri faina
  • 300 g cascaval razuit
  • 250 g ceafa afumata
  • 50 g bacon cubulete
  • 200 g ciuperci din conserva
  • Sare,piper
  • Ulei
  • Ceapa verde
  • Marar verde
  • Pentru ornat:
  • 150 g mascarpone
  • Marar verde
  • Sare
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Brioşe" aperitiv:

Baconul l-am prajit.

Ceafa afumata am taiat-o cubulete.

Intr-o cratita am prajit ceapa verde cu putin ulei,apoi am pus ciupercile.

Dupa ce s-au prajit putin am adaugat ceafa si baconul prajit.

Am condimentat,am pus mararul verde si am oprit focul.

Ouale le-am mixat cu un praf de sare,smantana si la final am adaugat faina.

Cascavalul razuit l-am pus peste compozitia de ou,apoi am încorporat si sunca cu ciupercile racite.

In tava de briose am pus hartie de copt apoi am pus câte o lingura de compozitie în fiecare forma.

Am pus tava la cuptor la 200 de grade si le-am lasat pâna s-au rumenit.

Le-am lasat sa se raceasca,apoi le-am pus câte un moţ de crema mascarpone ,pe care am amestecat-o cu sare si marar verde.

 

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra ""Brioşe" aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Scovergi