Branza fondue cu usturoi copt

de laura_n in Aperitive / Garnituri, 1 Noi 2013 | 6476 vizualizari

COMENTARII (36)

T I M E A 1

01.11.2013, 22:28

Anett 1

01.11.2013, 22:53

ce bunatate!

Valclaudia 1

01.11.2013, 22:57

mamaaaaaaaaa! Lesin de pofta!

Panacris 1

02.11.2013, 10:05

Lia_ 1

03.11.2013, 09:21

fond-urile UE s-au terminat sau trimit si eu o cerere? )

anca_rm 1

04.11.2013, 15:26

am vazut-o si pe blog , salivez ..trebuie sa fac si eu

Krystyan Trendy 1

10.11.2013, 12:32

foarte gustoasa

gaby_duceag 1

09.01.2014, 14:19

as face asta da' e asa greu de facut usturoiul ala..pfuuu). nu mai bine branza cu paine ca-i mai usor?))

laura_n 1

09.01.2014, 17:01

Gabitzule, nu mai bine zici ca ai mancat deja? )

gaby_duceag 1

09.01.2014, 17:02

nu, ca-i in frigider si ma uit de doua saptamani pe net cum s-o fac))))))))))
expira,sa vezi! ))

zixceam c-o fac in seara asta apoi am zis - nu mai bine fac niste clatite? sau nu mai bine fac orez cu lapte?
nah..cum sa ma hotarasc?))

bianca92 1

28.04.2014, 17:13

am mancat odata asa ceva la niste prieteni si mi-a placut foarte mult. De atunci ma tot gandesc cum sa fac i eu si in sfarsit am gasit reteta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi copti, cu mujdei si branza fondue de la Delaco