Bors de pui cu praz si conopida

de katty in Ciorbe, 23 Noi 2017 | 2875 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • maruntaie de la un pui
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 tija praz
  • 1/2 conopida rupta bucatele
  • 1 conserva de rosii cuburi
  • 1/2 l bors
  • sare
  • piper negru macinat
  • leustean
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de pui cu praz si conopida:

Punem carnea de pui la foc, intr-o oala cu apa cat sa o acopere si sa o depaseasca. Cand incepe sa fiarba, spumam bine si adaugam morcovul, ceapa si ardeiul taiate cubulete. Dupa 15 minute, adaugam conserva de rosii mixata si conopida. Cand conopida a inceput sa se inmoaie, adaugam borsul fiert separat si prazul rondele de 1 cm grosime. Potrivim de sare si piper. Mai fierbem 5 minute, dupa care adaugam leusteanul si stingem focul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de pui cu praz si conopida" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de curcan cu taitei de casa