Bors de pui

de MotanLaOale in Ciorbe, 22 Iul 2011 | 4832 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600g oase de pui (2 tacamuri)
  • 1 l bors
  • 1 ceapa
  • 3 morcovi
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 telina mica
  • 1 ardei
  • 3 cartofi
  • 3 rosii
  • o mana de fasole verde
  • o mana de mazare
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura pasta de tomete
  • 1 legatura leustean
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de pui:

Tacamurile le-am curatat, le-am spalat si le-am pus la fiert separat in apa cu sare.

Cand au fiert am curatat carnea de pe oase si am pus-o deoparte iar zeama am facut ciorba in ea. (Mie nu-mi plac oasele de pui in ciorbe, doar gustul).

Zarzavaturile se curata, se spala si se taie marunt.

Intr-o oala se pune uleiul, ceapa, morcovii, pastarnacul, patrunjelul, telina, se caleste 2-3 minute, se pune zeama de la oase si se fierbe 15 minute.

Se adauga ardeii, fasolea, mazarea, sare si piper si se mai fierbe 15 minute.

Se adauga cartofii si carnea de pui si se mai fierbe 20 minute.

Se adauga rosiile, pasta de tomate, borsul si se mai fierbe 10 minute.

Se gusta si se potriveste de sare, piper si acru dupa preferinta.

Se adauga leusteanul si mararul tacat marunt, se mai da un clocot si este gata.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (33)

MotanLaOale 1

02.08.2011, 08:06

Sylvia 1

10.08.2011, 13:29

super gustos

MotanLaOale 1

12.08.2011, 13:01

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute festive din carne de curcan - Reteta dietetica

ieri la 13:59

Mâncărică de cartofi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:06

Portokalopita, placinta greceasca cu iaurt si portocale

de Rocsi 9

pe 01.02 la 20:48

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba din coasta afumata