Bors de fasole rosie

de ianculubita in Ciorbe, 29 Iul 2013 | 5236 vizualizari

 

Se spune ca cel mai bun bors de fasole boabe este acela facut din fasole rosie,neagra sau pestrita!!aiurea,tot fasole este!!
Pe canicula asta,merge rece!

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie mare de fasole rosie
  • 1 ceapa
  • 2 ardei grasi
  • 1 morcov
  • 500 g rosii
  • 500 ml bors
  • 1 legatura leustean
  • 1 crenguta cimbru verde
  • sare
  • 4 linguri ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de fasole rosie:

In olita cu ulei incins calim ceapa taiata marunt, ardeiii la fel, morcovul dat pe razatoare. Dupa cateva minute adaugam si rosiile taiate sau date la blender. Lasam sa se caleasca totul, adaugam apoi fasolea scursa si clatita bine, 3 cani cu apa, sare si lasam sa fiarba 15-20 minute. Dupa acest timp adaugam borsul fiert in alt vas, leusteanul taiat, crenguta de cimbru, potrivim de gust iar cand incepe sa clocoteasca oprim focul

Servim borsul rece cu ceapa!!

TIPS-URI

1

atentie nu trebuie lasata crenguta de cimbru pentru ca amaraste borsul

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de fasole rosie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Bya Ralu 1

29.07.2013, 17:26

bun bun

Rocsi 1

29.07.2013, 20:20

Vaiii ce as vrea un bors de fasole. Nu am mancat din postul Pastelui

ianculubita 1

30.07.2013, 10:55

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorbita de fasole cu ciolan afumat