Bors cu afumatura

de deyutzky in Ciorbe, 13 Mai 2012 | 15301 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • scarita afumata
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 rosie
  • 2 linguri zarzavat de casa
  • 500 ml bors
  • sare
  • piper
  • taitei Baneasa
  • patrunjel verde
  • marar verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors cu afumatura:

Spalam bine scarita, o taiem bucatele si o punem la fiert.

Cand carnea este pe jumatate fiarta, taiem morcovul si ceapa cubulete si le punem peste carne la fiert.

Adaugam rosia taiata cubulete, zarzavatul si lasam sa fiarba.

Dupa ce a dat un clocot adaugam borsul, punem sare si piper dupa gust, adaugam 1-2 maini de taitei si mai lasam sa dea un clocot, doua.

Cand borsuletul este gata, tocam patrunjelul si mararul si le punem in oala.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Sim0na 1

15.05.2012, 08:21

Delicios arata!!!!

iry-gabriela 1

15.05.2012, 10:38

bun si aromat!

deyutzky 1

15.05.2012, 11:08

multumesc iri

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

ieri la 18:32

Somon cu orez cremos, cu parmezan - Reteta usoara si gustoasa

de oanapl 8

ieri la 17:47

Dorada cu roșii, ardei și brocoli - Rețeta simplă și gustoasă

pe 28.03 la 19:49

Șnițele de pui - Rețeta clasică gustoasă

pe 28.03 la 15:53

Ficăței cu ceapă la tigaie - Buni de te lingi pe degete

pe 28.03 la 13:17

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba din carne de vacuta a la grec