Bomboane Raffaello

de r3nat02006 in Dulciuri, 31 Ian 2013 | 12924 vizualizari

 

o reteta rapida atunci cand doriti ceva dulce

 

INGREDIENTE

  • 250 gr lapte praf
  • 200 gr unt
  • 1 esenta de valinie
  • 100 gr zahar
  • 50 gr arahide sau migdale
  • 100 gr nuca de cocos rasa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane Raffaello:

Se amesteca laptele praf impreuna cu untul si esenta de vanilie pana se obtine o compozitie uniforma, apoi se adauga zaharul si 50 gr din nuca de cocos si se continua prin amestecari energice timp de 5 minute.

Intr-o farfurie se pune restul de nuca de cocos iar intr-un bol se pun arahidele sau migdalele. Din compozitia obtinuta se fac bilute de marimea unui ou de preperita si se introduce in mijloc o arahida, dupa care se tavalesc prin nuca de cocos ramasa. Se repeta operatiunea pana se termina toata compozitia. Bomboanele se tin la frigider pentru cel putin 1 ora inainte de servire.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Raffaello" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bomboane Rafaello