Bomboane Raffaello

de ionix in Prajituri, 10 Ian 2010 | 8036 vizualizari

 

de la soacra mea stiu reteta aceasta si este pe lista mea de favorite :D:D

 

INGREDIENTE

  • 2 pachete cu unt 82% grasime (eu am folosit president)
  • 2 cani mari zahar pudra
  • 500 g lapte praf
  • 2 cani mari nuca pisata
  • nuca de cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane Raffaello:

 

Untul se scoate si se lasa la temperatura camerei.

Apoi, frec untul cu zaharul pudra pana cand nu se mai simte zaharul si se face ca o crema.

Peste untul frecat cu zahar, se adauga laptele frac si freci din nou. 

Cand s-a omogenizat compozitita se adauga nucile pisate si se amesteca bine.

Din compozitia respectiva se fac niste bilute si se dau prin nuca de cocos.

Se dau la rece cateva ore si apoi se mananca.

 

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Raffaello" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

rivka 1

11.01.2010, 15:09

da care varianta o stiai? pune si varianta ta miha! io o sa pun alune in loc de nuca ca nu-mi plac nucile.

Miha 1

11.01.2010, 18:30

Eram convinsa ca am reteta postata. Am cautat si n-am gasit. O pun imediat! Le-am facut si de Craciun, dar n-am mai pus pozele, credeam ca sunt deja.

ionix 1

11.01.2010, 18:55

eu in alt mod nu stiu sa fac bombonele astea, le fac de vreo 7-8 ani asa... dar am vazut la miha acum si alte moduri si-o sa incerc dar eu pun nuca pt ca nu-mi plac alunele

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]