Bomboane Raffaello

de ionix in Prajituri, 10 Ian 2010 | 7361 vizualizari

 

de la soacra mea stiu reteta aceasta si este pe lista mea de favorite :D:D

 

INGREDIENTE

  • 2 pachete cu unt 82% grasime (eu am folosit president)
  • 2 cani mari zahar pudra
  • 500 g lapte praf
  • 2 cani mari nuca pisata
  • nuca de cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane Raffaello:

 

Untul se scoate si se lasa la temperatura camerei.

Apoi, frec untul cu zaharul pudra pana cand nu se mai simte zaharul si se face ca o crema.

Peste untul frecat cu zahar, se adauga laptele frac si freci din nou. 

Cand s-a omogenizat compozitita se adauga nucile pisate si se amesteca bine.

Din compozitia respectiva se fac niste bilute si se dau prin nuca de cocos.

Se dau la rece cateva ore si apoi se mananca.

 

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Raffaello" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

rivka 1

11.01.2010, 15:09

da care varianta o stiai? pune si varianta ta miha! io o sa pun alune in loc de nuca ca nu-mi plac nucile.

Miha 1

11.01.2010, 18:30

Eram convinsa ca am reteta postata. Am cautat si n-am gasit. O pun imediat! Le-am facut si de Craciun, dar n-am mai pus pozele, credeam ca sunt deja.

ionix 1

11.01.2010, 18:55

eu in alt mod nu stiu sa fac bombonele astea, le fac de vreo 7-8 ani asa... dar am vazut la miha acum si alte moduri si-o sa incerc dar eu pun nuca pt ca nu-mi plac alunele

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bomboane ciocolatoase