Bomboane "Raffaello"

de Dana_Retetegg in Prajituri, 7 Dec 2010 | 6965 vizualizari

 

Cine nu cunoaste bomboanele Raffaello si mai ales cine nu le iubeste?
Au o prezentare absolut minunata in ambalajul lor, iar gustul e delicios. Eu le iubesc cu adevarat, iar de sarbatori mereu imi doresc sa le gasesc in ghetute sau sub brad.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr lapte praf
  • 150 gr zahar pudra
  • 100 gr unt
  • zeama de lamaie (2 linguri)
  • esenta de vanilie
  • zahar vanilat
  • alune (arahide, migdale)
  • nuca de cocos
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane "Raffaello":

Am amestecat laptele praf cu zaharul pudra si le-am frecat cu untul (la temperatura camerei). Am adaugat esenta, zaharul vanilat, zeama de lamaie si am omogenizat bine compozitia. Am lasat-o apoi la rece cam o jumatate de ora.

Am modelat bomboanele, am pus in fiecare o aluna la mijloc si le-am dat prin nuca de cocos.

Sunt foarte bune, aproape la fel de bune ca cele din magazin. :)

O pisica foarte curioasa a dat tarcoale pe langa farfurie tot timpul :)

TIPS-URI

1

cele din mijloc sunt bilute cu ness, reteta o sa vina in curand!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane "Raffaello"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura "Mai mult lunga decat lata"