Bomboane de pom cu carne tocata si mar

de Bucataras Diana in Aperitive / Garnituri, 30 Dec 2016 | 3482 vizualizari

 

Bunatati pentru colindatori

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de aluat de foietaj
  • 400 g carne tocata de pui
  • 1 mar
  • 1 fir de praz
  • cimbru
  • 1/2 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
Portii: 45
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane de pom cu carne tocata si mar:

 

 

Radem marul si il stoarcem bine. Tocam prazul si patrunjelul. Amestecam carnea tocata cu marul, prazul si patrunjelul, pana se omogenizeaza. Asezonam cu sare, piper si cimbru. Taiem foaia de aluat in dreptunghiuri pe care le intindem cu sucitorul. In mijlocul fiecarui dreptunghi, punem cate o lingurita de umplutura, aducem fiecare margine peste umplutura, apoi rasucim la capete precum bomboanele de pom. Asezam bomboanele in tava tapetata cu hartie de copt, le ungem cu ou batut si dam la cuptorul preincalzit pana se rumenesc frumos. Pofta buna!

TIPS-URI

1

se pot si praji in ulei incins.

2

daca va ramane umplutura, o puteti congela sau puteti face chiftelute prajite sau la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane de pom cu carne tocata si mar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute cu ceapa si maioneza