Boccelute de clatite cu piept de pui

de Julie in Aperitive / Garnituri, 8 Noi 2010 | 10541 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru clatite:
  • 2 oua,
  • 1 cana lapte,
  • 1 lingura ulei,
  • patrunjel verde,
  • sare,
  • piper,
  • faina
  • Pentru umplutura:
  • 1 piept de pui,
  • 2 buc. ardei gras rosu,
  • ceapa verde,
  • sare,
  • piper,
  • 1 ou,
  • 2 linguri smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Boccelute de clatite cu piept de pui:

Se face aluatul amestecand toate ingredientele si se prajesc clatitele. Se lasa deoparte pana se pregateste umplutura.

Intr-o tigaie cu 1 lingura ulei se pun: pieptul de pui taiat in bucati mici, ardeiul gras si ceapa verde tocate marunt. Se lasa pe foc pana se inmoaie toate . Se lasa sa se raceasca putin si se adauga smantana si oul. Cu acest amestec se umplu clatitele , li se dau forma de boccelute si se prind cu frunze de ceapa verde. Se pun intr-o tava ,se aseaza pe fiecare cate o bucata mica de unt si se dau la cuptor pentru 10-15 minute.

Se servesc atat calde cat si reci stropite cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Boccelute de clatite cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

mamaieelena 1

09.11.2010, 21:39

aratoase si bune

marty 1

10.11.2010, 09:07

niam niam ce bine arata si cred ca la gust
salvata reteta la favorite si furcu de rigoare!!
felicitari!
tine-o tot asa

Bya Ralu 1

06.01.2013, 21:16

super

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitive, antreuri, mizilicuri, salate, racituri pentru masa de Craciun si Revelion