Biscuiti spritati

de cccris in Prajituri, 23 Feb 2010 | 37910 vizualizari

 

Sint foarte simplu de facut si minunati dimineata la cafea.

 

INGREDIENTE

  • unt - 230g  
  • crema de brinza - 100g  
  • zahar - 110g  
  • 1 galbenus  
  • faina - 400g  
  • scortisoara - 1 lingurita  
  • sare - 1/2 lingurita  
  • vanilie  
  • coaja de lamaie  
  • cuisoare pisate  
  • orice arome va mai plac
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti spritati:

Se amesteca untul cu brinza si zaharul, se adauga galbenusul, apoi faina si restul ingredientelor.

Sau mai simplu, la masina de paine - lichidele + faina pina ce se omogenizeaza aluatul.

Cei care au gindit reteta zic sa sa mai tinem aluatul la rece 30 min, dar eu nu mai fac asta si pun direct in sprit si fac forme cum vreau eu. Am bagat aluatul data trecuta la frigider si l-am uitat mai mult de 30 min. Se intarise de nu mai puteam sa-l torn cu spritul in tava. L-am modelat cu mina in forma de covrigei. E ok oricum decideti sa faceti.

Se tin la cuptorul incins la temperatura nu foarte mare cam 15 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti spritati" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (20)

ionix 1

24.02.2010, 11:41

Cris, nu cred ca am... cand am cumparat masina mi-au dat-o fara doua chestii, una stiu ca era forma pt carnati, si nu stiu care e a doua chestie
si eu as cumpara numai prostii noroc ca ma opreste portofelul

Bya Ralu 1

07.08.2013, 19:07

buni buni

Rahela Velicu 1

17.06.2021, 11:42

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

ieri la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

ieri la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert eclere