Acestia sunt printre cei mai deliciosi biscuiti si ii puteti prepara si decora pentru orice ocazie. Sunt super simplu de facut, si pentru o dupa-amiaza ii puteti tine ocupati pe cei mici care adora sa decoreze. Insa nu pot spune acelasi lucru despre voi cand trebuie sa curatati dupa ei! :)
Mixati untul cu zaharul pana obtineti o crema pufoasa si moale.
Bateti oul cu esenta de vanilie si adaugati-l peste crema de unt, amestecand pana obtineti o compozitie omogena.
Incorporati faina pana obtineti un aluat moale.
Pe o suprafata presarata cu faina, intindeti aluatul, cam de 1 cm grosime.
Taiati biscuiti cu ajutorul formelor speciale pentru biscuiti, cu un pahar sau pur si simplu cu cutitul si asezati-i pe o tava tapetata cu hartie de copt.
Coaceti biscuitii in cuptorul incins la 190C/375F/Gas 5 pentru 8-10 minute sau pana ce capata o culoare aurie.
Pentru decorat, puneti zaharul pudra intr-un castron si adaugati apa rece, putin cate putin pana ce obtineti o crema moale de consistenta iaurtului cremos. Cand biscuitii s-au racit, decorati dupa preferinta. Eu am folosit jumatate alba si cealalta jumatate am colorat-o verde. Puneti icing-ul intr-o punga si taiati coltul avand grija sa obtineti un orificiu foarte, foarte mic si turnati peste biscuiti. Folositi o scobitoare sa raspanditi icing-ul pe toata suprafata biscuitelui.
POFTA BUNA!!