Biscuiti ''girelli''

de Adele in Dulciuri, 4 Apr 2014 | 4495 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • 100 gr zahar
  • 150 gr unt
  • 1 oua
  • 3 linguri cacao
  • 1 esenta vanilie
  • 1 esenta rom
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti ''girelli'':

Punem int-un vas untul si zaharul si incepem sa amestecam,adaugam oul si faina putin cate putin.Framantam un aluat moale pe care il impartim in doua.O bucata o amestecam cu cele 3 linguri de cacao si esenta de rom.Cealalta parte o amestecam cu esenta de vanile .

Cele doua parti le dam la frigider pentru 10 minute.

Intindem cate doua foi ,sa aibe c-am aceasi forma,si asezam foaia maro peste cea alba.Rulam bine si punem la congelator pentru 10 minute.

Luam baonul de aluat si din el taiem felii de vreo 2 cm fiecare ,pe care le turtim usor cu mana si le aseam intr-o tava.Dam la cuptor pentru 20 de minute la 180°.

Cand i scoatem i lasam sa se raceasca un pic ,inainte sa i punem in farfurie,pentru ca sunt fragezi si se pot rupe .

Putem presara zahar pudra sau chiar sa i glasam cu ciocolata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti ''girelli''" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (17)

nadea68 1

05.04.2014, 17:13

ii am si eu pe lista de facut

laura_n 1

05.04.2014, 17:18

imi plac mult!

Adele 1

05.04.2014, 17:47

Nadea Laura

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

ieri la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

pe 11.03 la 09:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti curcubeu